Pamela Anderson
XD Today

90s Chick Pamela Anderson komt op Netflix

Netflix heeft de trailer gedeeld van Pamela, a love story. Deze documentaire schetst een intiem en menselijk portret van het leven van sekssymbool Pamela Anderson.

Intieme trailer

De trailer van de documentaire geeft een eerste blik op de vele hoogte- en dieptepunten in het leven van Pamela Anderson. Netflix beschrijft de documentaire als een “intiem en menselijk portret van een van ’s werelds beroemdste blonde bombshells, Pamela. Een liefdesverhaal dat het traject van Pamela Andersons leven en carrière volgt, van meisje uit een kleine stad tot internationaal sekssymbool, actrice, activist en liefhebbende moeder.”

Het eigen verhaal van Pamela en Tommy

De aanleiding voor het maken van een documentaire over haar leven ligt mede in de Disney+-serie Pam & Tommy. Die serie vertelt het verhaal van Pamela Anderson en muzikant Tommy Lee en hun uitgelekte sekstape, met Lily James en Sebastian Stan in de hoofdrollen. Zowel Tommy Lee als Pamela Anderson hebben aan de serie van Disney+ geen enkele medewerking verleend. Pamela wil graag zelf het echte verhaal vertellen. De docu met dit verhaal is vanaf 31 januari 2023 te zien op Netflix.

Wij zetten de tune van Baywatch nog een keer op, en denken terug aan de 90’s:  “I’ll be ready”… “I won’t let you out of my sight”.