Dit is XD Radio

Dit is XD Radio!

XD Smiley
XD Radio is een radiostation met een hightech studio in het Enschede. 24 uur per dag muziek en deejays waar jij blij van wordt! De X en de D vormen op hun kant een “smiley” die met geknepen ogen lacht.

XD Radio wil dan ook het radiostation zijn dat jouw dag een glimlach geeft.

 

XD Radio muziek

Muziek waar je blij van wordt

Dag en nacht hoor je bij ons muziek die lekker vrolijk is. Je hoort bij ons de hits uit de 80’s 90s en zeroes. En natuurlijk ook af en toe een hit van nu. We draaien muziek die je mee zou kunnen zingen en niet deprimerend klinken. En voor die extra smile hoor je af en toe een kort fragment van een cabaretier met een leuke grap

Bij XD Radio weet je wat je te horen krijgt, muziek met een glimlach. Maar ook de radioprogramma’s en de DJ’s zorgen met leuke en opmerkelijk berichten voor een glimlach.

 

XD Radio Studio

Programma’s van XD Radio

Elke dag gepresenteerde programma’s. En daartussen de beste non-stop. De komende maanden komen er nieuwe programma’s en presentatoren. Zo hoor je steeds meer leuke en vrolijke programma’s op XD Radio. Heb je zin om ons team te versterken? Kijk dan eens bij de vacatures en join the team.

 

Wie is XD Radio?

XD Radio is gestart door Jorik Heins en Marc van Zeeland. Sinds februari 2024 wordt XD Radio uitgezonden als themakanaal van de Stichting Lokale Omroep Almelo.
Programma ’s van XD Radio hoor je daarnaast ook op de zender AAFM. Via 106.1 FM in Almelo.
XD Radio is geregistreerd bij Buma en Sena voor muziekrechten.

 

Luister nu naar XD Radio

Excite your day, luister nu online naar XD Radio!

Of luister op werkdagen 8-12 in Twente via 106.1 FM.