Music

Alice Deejay is terug!

Een van onze favoriete artiesten uit de jaren negentig is Alice Deejay, het Multi-DJ project rond leadzangeres Judy en zangeressen Mila en Angel. Alice Deejay scoort in 1999 en 2000 hits met ‘Better Off Alone’, ‘Back In My Life’, ‘Will I Ever’, ‘Celebrate Our Love’ en ‘The Lonely One’. Alice Deejay werkt met producers DJ Jurgen en Johan Gielen en zit op het label van DJ Wessel Van Diepen, de grote man achter de Vengaboys.

Hoewel Alice Deejay een Nederlandse act is, doet het gezelschap het nog beter in het buitenland. Alice Deejay is één van de weinige Nederlandse artiesten die een gouden plaat in Amerika weet te behalen. Eind 2002 maakt echter zangeres Judy bekend dat Alice Deejay ermee stopt.

En nu is Alice Deejay terug. In de startblokken om -op z’n nineties- helemaal los te gaan. Judy: “Ik kan niet wachten om de fans weer te zien. Optreden is echt iets wat je sámen met de fans doet. We hebben keihard gerepeteerd en getraind, en we gaan er echt helemaal voor!”

Zangeres Judy: “Terugkijkend realiseer ik me pas écht hoe uitzonderlijk het allemaal was. Ik was superjong, en mijn leven was gewoon net een film. Waanzinnige dingen, zoals van Amsterdam naar New York vliegen, daarna rechtstreeks naar een TV-studio, “Better Off Alone” zingen, en hup, terug in het vliegtuig naar Amsterdam. En pas in het vliegtuig merken dat ik de microfoon nog in mijn hand had.”

Judy: “Onze muziek heeft veel emotie in zich. Sommige van onze nummers hebben echt een grote rol gespeeld in het leven van mensen. Vandaar ook dat fans maar bleven vragen: “Waarom kom je niet terug?” En het duurde 20 jaar, maar ik voel dat de tijd nu rijp is. Dankzij onze volhardende fans gaat het nu dus toch eindelijk gebeuren!”

Kortom; dit is dé kans om samen met Alice Deejay de nineties te herbeleven. Zorg dat je de live shows van Alice Deejay niet mist, en luister naar XD Radio, want wij draaien Alice Deejay regelmatig voor je! [bron]