KrijgNouWatZeg

Leen je eigen boek uit aan de bieb

Heb jij wel eens iets gestolen? Een snoepje bij de Jamin, of misschien een boek van de bibliotheek? Nou een 8 jarige Jongen heeft een hele Amerikaanse bibliotheek achter zich aan. Ja, hij is betrapt, en de mensen staan voor hem in de rij. Hoe dat zit lees je hier!

Een 8 jarige jongen verstopte een boek eind december in een lokale bibliotheek in de Amerikaanse staat Idaho. Een maand later staan er maar liefst 56 mensen op de wachtlijst om het boek te kunnen lenen.

Het boek is door de 8-jarige jongen zelf geschreven en geïllustreerd. Het boek is uniek, omdat er maar één exemplaar van bestaat. Het boek heeft de titel: The Adventures of Dillon Helbig’s Crimis. Het gaat over een kind dat terug gaat in de tijd nadat een ster op een kerstboom ontploft.

Toen de ouders van de jongen hoorden wat hun zoon had gedaan, belden ze de bibliotheek om het boek weer op te komen halen. Maar het personeel vond het boek zo leuk dat ze het in de catalogus opnamen . Het boek is nu één van de populairste boeken van de hele bibliotheek.

De jonge schrijver werkt alweer aan een nieuw boek: Een verhaal over een KAST die jassen eet.
Ik verzin het niet, maar hij wel!